23. jun 2017 Nyhedsbrev fra FOODobserver.dk
FOODobserver


Forsiden
 




Hold dig opdateret om branchens vigtige begivenheder:

 

Find tidligere omtaler ved kvit og frit at søge på ord eller navne i:
 

 

Læs dagligt relevante nyheder omkring emballage, mærkning og pakning på vores søstersite:

 PACKobserver.dk

 


Har du problemer med visning af nyhedsbrevet? Klik her for at se det i din webbrowser.

Fødevarer & helbred:

   

Ny forskning kan give håb for patienter med type 2-diabetes

23.06.17: Den svenske landbrugs- og fødevarekoncern Lantmännen har gennem sin forskningsfond kunnet bidrage til forskning, der viser positive effekter hos patienter med type 2-diabetes. I fokus er en almindelig grøntsag, der dyrkes på svenske - og danske - marker.

Læs mere

 

Stor stigning i besøgende og udstillere

23.06.17: Vitafoods Europe har netop kunnet fejre endnu et rekordår, hvor både antal besøgende og udstillerantal betydeligt oversteg 2016. Næsten 20.000 (19,951) besøgende deltog i dette globale nutraceutiske arrangement i Genève den 9.-11. maj, hvilket er 13 procent mere end sidste år. Desuden deltog et rekordstort antal udstillere, nemlig 1.034 virksomheder, hvilket er en stigning på 15 procent i forhold til 2016.

Læs mere

Dansk Supermarked investerer i Skagenfood

23.06.17: Skagenfood, som længe har markeret sig stærkt på markedet for måltidskasser, lægger nu an til et regulært gearskifte. Den nordjyske virksomhed har allieret sig med en betydelig investor i form af Dansk Supermarked Group med det fælles mål at forløse Skagenfoods potentiale og nå ud til endnu flere kvalitetsbevidste kunder, der efterspørger enkle, inspirerende og lækre måltidsløsninger.

Læs mere

Økologisk Landsforening udvider direktionen

23.06.17: For at videreudvikle Danmarks førerposition inden for økologi har Økologisk Landsforening udvidet direktionen med en ny adm. direktør. Hun hedder Helle Borup Friberg, er 46 år, og har haft flere chefstillinger i LEGO.

Læs mere

2.000 danske spisesteder har nu økologisk spisemærke

22.06.17: Der findes nu mere end 2.000 danske spisesteder med Det Økologiske Spisemærke i enten guld, sølv eller bronze, som dokumenterer hvor stor en del af maden og drikkevarerne, der er økologisk. Det er mere end en femdobling på fire år. og antallet vil vokse yderligere de kommende år, vurderer Økologisk Landsforening. Offentlige storkøkkener som daginstitutioner fylder mest i statistikken, men hoteller, restauranter og caféer ser i stigende grad potentialet i øko-spisemærket.

Læs mere

260 nye arbejdspladser i Danish Crown

21.06.17: En aftale om 600.000 ekstra grise til slagtning og positive meldinger fra en række andelshavere om at levere flere grise skaber nu 260 nye produktionsjob på Danish Crowns slagterier i Ringsted og Sæby.

Læs mere

Fra tema Råvarer
Fra tema Procesudstyr
Ændring af dit abonnement
Afmeld nyhedsbrev
FOODobserver.dk • Telefon: +45 39 69 43 21 • Email: info@foodobserver.dk
Udgives af GINI·com • Pilegårdsvej 48 • DK-2860 Søborg